Het bestuur zorgt voor beleid gericht op een stabiele maar ook vernieuwende koers voor onze vereniging en haar leden. Het bestuur doet dit op basis van een meerjarenplan én met de benodigde ondersteuning en draagvlak van de leden.

Door diverse bestuurswisselingen is sinds 2011 sprake van een vollledig nieuw bestuur. Via een zorgvuldige overdracht van informatie, expertise en taken heeft het nieuwe bestuur met vertrouwen haar nieuwe taak opgepakt.

De voorzitter leidt de vereniging en is de vertegenwoordiger van de vereniging naar binnen en naar buiten. Jan van der Biesen is onze huidige voorzitter. U kunt hem bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

John Nelissen houdt als penningmeester de inkomsten en uitgaven van de vereniging scherp in de gaten en legt deze vast in de boeken. Hij zorgt ook voor de jaarlijkse begroting en verantwoording achteraf.

Onze secretaris Arie Visser verzorgt de in- en externe correspondentie. Hij bewaakt de actualiteit van ons ledenbestand en zorgt er voor dat iedereen goed geïnformeerd is én bljjft over wat de vereniging bezighoudt. 

Wilt u contact met onze vereniging? 
Mail dan naar Arie via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Behalve de voorzitter, secretaris en penningmeester kent de vereniging nog twee algemene bestuursleden: Jack Hermans en Frans Burhenne.

Jack en Frans zetten zich breed in voor een aantal algemene en specifieke taken. Denk aan kennismakingsgesprekken met aspirantleden, het beoordelen van nieuwe aanvragen voor een ligplaats in de haven, overleg en aansturing van de schoonmaakactiviteiten, contacten met de technische commissie, beheren van de ideeënbus en nog veel meer.